- Bewaar

- Bewaar
Chocoladerisotto met mango
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de mangoblokjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog. Snij grote blokjes eventueel in kleinere stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de rijst al roerend tot de korrels glazig zijn.
-
Giet er de likeur over en laat volledig verdampen.
-
Meng er de suiker onder en overgiet met de melk. Laat ± 20 min. garen op een zacht vuur.
-
Voeg de chocoladecallets toe en roer tot ze gesmolten zijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de lauwe chocoladerisotto over 4 glaasjes en werk af met de stukjes mango.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 5 min.)
-
Laat de mangoblokjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog. Snij grote blokjes eventueel in kleinere stukken.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en bak de rijst al roerend tot de korrels glazig zijn.
-
Giet er de likeur over en laat volledig verdampen.
-
Meng er de suiker onder en overgiet met de melk. Laat ± 20 min. garen op een zacht vuur.
-
Voeg de chocoladecallets toe en roer tot ze gesmolten zijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de lauwe chocoladerisotto over 4 glaasjes en werk af met de stukjes mango.