Creamy mango-korianderdip
- Bewaar

- Bewaar
Creamy mango-korianderdip
Aperitiefhapje
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
45 kcal
Vet
1.9 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraat
4.3 g
Suiker
3.9 g
Vezel
0.4 g
Eiwit
2.4 g
Zout
0.1 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de mango en snij in blokjes. Mix samen met de Griekse yoghurt en de cottage cheese in de blender of met de staafmixer tot een gladde massa. Kruid met zwarte peper.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper samen met de koriander fijn. Meng onder de mangodipsaus.
-
Afwerking:
-
Serveer met zelfgemaakte tortillachips.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de mango en snij in blokjes. Mix samen met de Griekse yoghurt en de cottage cheese in de blender of met de staafmixer tot een gladde massa. Kruid met zwarte peper.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper samen met de koriander fijn. Meng onder de mangodipsaus.
-
Afwerking:
-
Serveer met zelfgemaakte tortillachips.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
45 kcal
Vet
1.9 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraat
4.3 g
Suiker
3.9 g
Vezel
0.4 g
Eiwit
2.4 g
Zout
0.1 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?