Creamy mango-korianderdip
Creamy mango-korianderdip

Creamy mango-korianderdip

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 45 kcal
Vet 1.9 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 4.3 g
Suiker 3.9 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 2.4 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de mango en snij in blokjes. Mix samen met de Griekse yoghurt en de cottage cheese in de blender of met de staafmixer tot een gladde massa. Kruid met zwarte peper.

  3. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper samen met de koriander fijn. Meng onder de mangodipsaus.

  4. Afwerking:
  5. Serveer met zelfgemaakte tortillachips.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de mango en snij in blokjes. Mix samen met de Griekse yoghurt en de cottage cheese in de blender of met de staafmixer tot een gladde massa. Kruid met zwarte peper.

  3. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper samen met de koriander fijn. Meng onder de mangodipsaus.

  4. Afwerking:
  5. Serveer met zelfgemaakte tortillachips.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 45 kcal
Vet 1.9 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 4.3 g
Suiker 3.9 g
Vezel 0.4 g
Eiwit 2.4 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal