Crostini met kaas en zoete aardappel
Crostini met kaas en zoete aardappel

Crostini met kaas en zoete aardappel

Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 159 kcal
Vet 9.9 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 12.2 g
Suiker 3.9 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 4.5 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Besprenkel het stokbrood met water en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.

  4. Snij het stokbrood in 15 gelijke sneetjes. Besmeer elk sneetje met een laagje zoeteaardappeldip.

  5. Verkruimel over elk sneetje wat kaas. Besprenkel met de honing. Werk af met een walnootpit en 2 halve sprietjes bieslook.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Besprenkel het stokbrood met water en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.

  4. Snij het stokbrood in 15 gelijke sneetjes. Besmeer elk sneetje met een laagje zoeteaardappeldip.

  5. Verkruimel over elk sneetje wat kaas. Besprenkel met de honing. Werk af met een walnootpit en 2 halve sprietjes bieslook.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 159 kcal
Vet 9.9 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 12.2 g
Suiker 3.9 g
Vezel 1.2 g
Eiwit 4.5 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal