Crostini met kaas en zoete aardappel
- Bewaar

- Bewaar
Crostini met kaas en zoete aardappel
Aperitiefhapje
15 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
159 kcal
Vet
9.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraat
12.2 g
Suiker
3.9 g
Vezel
1.2 g
Eiwit
4.5 g
Zout
0.5 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Besprenkel het stokbrood met water en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Snij het stokbrood in 15 gelijke sneetjes. Besmeer elk sneetje met een laagje zoeteaardappeldip.
-
Verkruimel over elk sneetje wat kaas. Besprenkel met de honing. Werk af met een walnootpit en 2 halve sprietjes bieslook.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Besprenkel het stokbrood met water en zet 10 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Snij het stokbrood in 15 gelijke sneetjes. Besmeer elk sneetje met een laagje zoeteaardappeldip.
-
Verkruimel over elk sneetje wat kaas. Besprenkel met de honing. Werk af met een walnootpit en 2 halve sprietjes bieslook.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
159 kcal
Vet
9.9 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraat
12.2 g
Suiker
3.9 g
Vezel
1.2 g
Eiwit
4.5 g
Zout
0.5 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?