- Bewaar

- Bewaar
Crumble van herfstfruit met kastanjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de appelen en de peer en snij in blokjes. Doe in een ovenschaal en meng er het citroensap onder.
-
Pel de kastanjes en snij in stukken.
-
Snij de boter in klontjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Voeg de diepgevroren veenbessen toe aan de ovenschaal. Bestrooi met 30 g rietsuiker en de kaneel en meng alles goed onder elkaar.
-
Kneed de gehakte kastanjes, de klontjes boter, de havermout, 30 g rietsuiker en de patisseriebloem met de vingertoppen tot een kruimelige massa.
-
Verdeel het kastanjemengsel over het fruit. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel de herfstcrumble over de borden en serveer met een bolletje vanille-ijs.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de appelen en de peer en snij in blokjes. Doe in een ovenschaal en meng er het citroensap onder.
-
Pel de kastanjes en snij in stukken.
-
Snij de boter in klontjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Voeg de diepgevroren veenbessen toe aan de ovenschaal. Bestrooi met 30 g rietsuiker en de kaneel en meng alles goed onder elkaar.
-
Kneed de gehakte kastanjes, de klontjes boter, de havermout, 30 g rietsuiker en de patisseriebloem met de vingertoppen tot een kruimelige massa.
-
Verdeel het kastanjemengsel over het fruit. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel de herfstcrumble over de borden en serveer met een bolletje vanille-ijs.