- Bewaar

- Bewaar
Duo van minicroques met visrillettes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Besmeer 8 toastjes met de rillettes. Maak croques door telkens af te sluiten met nog een toastje.
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de croques 1 min. aan elke kant.
-
Werk de makreelhapjes af met kaasschilfers en een olijf. Prik vast met een cocktailprikker.
-
Werk de forelhapjes af met een zongedroogde tomaat en een appelkappertje. Prik vast met een cocktailprikker.
-
Bestrooi de hapjes met wat tijmblaadjes.
Voedingswaarde per hapje met makreel (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 124 kcal Vetten 8,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,5 g Koolhydraten 5,2 g (waarvan) suikers 0,9 g Vezels 0,3 g Eiwitten 5,8 g Zout 0,5 g Voedingswaarde per hapje met forel (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 92 kcal Vetten 5,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 0,6 g Koolhydraten 7,6 g (waarvan) suikers 2,5 g Vezels 0,9 g Eiwitten 2,7 g Zout 0,6 g
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Besmeer 8 toastjes met de rillettes. Maak croques door telkens af te sluiten met nog een toastje.
-
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de croques 1 min. aan elke kant.
-
Werk de makreelhapjes af met kaasschilfers en een olijf. Prik vast met een cocktailprikker.
-
Werk de forelhapjes af met een zongedroogde tomaat en een appelkappertje. Prik vast met een cocktailprikker.
-
Bestrooi de hapjes met wat tijmblaadjes.
Voedingswaarde per hapje met makreel (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 124 kcal Vetten 8,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,5 g Koolhydraten 5,2 g (waarvan) suikers 0,9 g Vezels 0,3 g Eiwitten 5,8 g Zout 0,5 g Voedingswaarde per hapje met forel (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 92 kcal Vetten 5,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 0,6 g Koolhydraten 7,6 g (waarvan) suikers 2,5 g Vezels 0,9 g Eiwitten 2,7 g Zout 0,6 g