Duo van minicroques met visrillettes
Duo van minicroques met visrillettes

Duo van minicroques met visrillettes

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Besmeer 8 toastjes met de rillettes. Maak croques door telkens af te sluiten met nog een toastje.

  3. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de croques 1 min. aan elke kant.

  4. Werk de makreelhapjes af met kaasschilfers en een olijf. Prik vast met een cocktailprikker.

  5. Werk de forelhapjes af met een zongedroogde tomaat en een appelkappertje. Prik vast met een cocktailprikker.

  6. Bestrooi de hapjes met wat tijmblaadjes.

Tip

Voedingswaarde per hapje met makreel (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 124 kcal Vetten 8,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,5 g Koolhydraten 5,2 g (waarvan) suikers 0,9 g Vezels 0,3 g Eiwitten 5,8 g Zout 0,5 g Voedingswaarde per hapje met forel (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 92 kcal Vetten 5,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 0,6 g Koolhydraten 7,6 g (waarvan) suikers 2,5 g Vezels 0,9 g Eiwitten 2,7 g Zout 0,6 g

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Besmeer 8 toastjes met de rillettes. Maak croques door telkens af te sluiten met nog een toastje.

  3. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de croques 1 min. aan elke kant.

  4. Werk de makreelhapjes af met kaasschilfers en een olijf. Prik vast met een cocktailprikker.

  5. Werk de forelhapjes af met een zongedroogde tomaat en een appelkappertje. Prik vast met een cocktailprikker.

  6. Bestrooi de hapjes met wat tijmblaadjes.

Tip

Voedingswaarde per hapje met makreel (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 124 kcal Vetten 8,9 g (waarvan) verzadigde vetzuren 3,5 g Koolhydraten 5,2 g (waarvan) suikers 0,9 g Vezels 0,3 g Eiwitten 5,8 g Zout 0,5 g Voedingswaarde per hapje met forel (op basis van de ingrediëntenlijst): Energie 92 kcal Vetten 5,5 g (waarvan) verzadigde vetzuren 0,6 g Koolhydraten 7,6 g (waarvan) suikers 2,5 g Vezels 0,9 g Eiwitten 2,7 g Zout 0,6 g

Bekijk het recept digitaal