- Bewaar

- Bewaar
Frambozen-kokosbavarois met cashewnoten en dadeldeeg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
De dag voordien (12 u. weken)
-
Laat de cashewnoten min. 12 u. weken in koud water.
-
Op het moment zelf (ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de frambozen volledig ontdooien.
-
Ontpit de dadels.
-
Bekleed de bodem van een bakvorm of ovenschaal met bakpapier.
-
Laat de gelatineblaadjes 10 min. weken in koud water.
-
Bereiding:
-
Doe de pecannoten, de macadamianoten, de dadels, de veenbessen en het gemberpoeder bij elkaar en mix tot een brokkelig deeg.
-
Verdeel het deeg over de bakvorm of ovenschaal en druk goed aan. Zet 15 min. in de diepvries.
-
Verhit intussen de kokosolie in een klein steelpannetje. Voeg de ontdooide frambozen en de gelatineblaadjes toe. Laat staan op een zacht vuur tot de gelatine is opgelost.
-
Voeg de honing, de frambozengelei, de kokosroom en 40 g kokospoeder toe aan de geweekte cashewnoten en mix fijn.
-
Neem het deeg uit de diepvriezer en giet er de frambozenmengeling over. Laat min. 3 u. opstijven in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Werk de bavarois af met het kokospoeder, de verse frambozen, de aalbessen en de muntblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
De dag voordien (12 u. weken)
-
Laat de cashewnoten min. 12 u. weken in koud water.
-
Op het moment zelf (ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de frambozen volledig ontdooien.
-
Ontpit de dadels.
-
Bekleed de bodem van een bakvorm of ovenschaal met bakpapier.
-
Laat de gelatineblaadjes 10 min. weken in koud water.
-
Bereiding:
-
Doe de pecannoten, de macadamianoten, de dadels, de veenbessen en het gemberpoeder bij elkaar en mix tot een brokkelig deeg.
-
Verdeel het deeg over de bakvorm of ovenschaal en druk goed aan. Zet 15 min. in de diepvries.
-
Verhit intussen de kokosolie in een klein steelpannetje. Voeg de ontdooide frambozen en de gelatineblaadjes toe. Laat staan op een zacht vuur tot de gelatine is opgelost.
-
Voeg de honing, de frambozengelei, de kokosroom en 40 g kokospoeder toe aan de geweekte cashewnoten en mix fijn.
-
Neem het deeg uit de diepvriezer en giet er de frambozenmengeling over. Laat min. 3 u. opstijven in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Werk de bavarois af met het kokospoeder, de verse frambozen, de aalbessen en de muntblaadjes.