Fris groen dipsausje
Fris groen dipsausje

Fris groen dipsausje

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1131 kcal
Vet 119.3 g
Koolhydraat 5 g
Eiwit 9.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Giet af en pel het.

  3. Verwijder ondertussen de grove stelen van de waterkers en mix samen met de mayonaise tot een gladde saus.

  4. Snipper de lente-uitjes en het teentje knoflook fijn.

  5. Prak het gekookte ei met een vork in fijne stukjes.

  6. Meng alles onder de mayonaise en kruid met peper en zout.

Tip

Lekker dipsausje bij allerlei hapjes: sneetjes charcuterie, rauwe groentjes, kippenboutjes …

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook het ei 10 min. hard in kokend water. Giet af en pel het.

  3. Verwijder ondertussen de grove stelen van de waterkers en mix samen met de mayonaise tot een gladde saus.

  4. Snipper de lente-uitjes en het teentje knoflook fijn.

  5. Prak het gekookte ei met een vork in fijne stukjes.

  6. Meng alles onder de mayonaise en kruid met peper en zout.

Tip

Lekker dipsausje bij allerlei hapjes: sneetjes charcuterie, rauwe groentjes, kippenboutjes …

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1131 kcal
Vet 119.3 g
Koolhydraat 5 g
Eiwit 9.7 g

Bekijk het recept digitaal