Fruitgebakje met crème anglaise
Fruitgebakje met crème anglaise

Fruitgebakje met crème anglaise

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 392 kcal
Vet 17.2 g
Koolhydraat 51.1 g
Eiwit 6.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de diepgevroren fruitgebakjes af in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen. Snij in 2.

  3. Lepel op elk bord 2 eetl. crème anglaise en schik de stukken fruitgebak in het midden.

  4. Leg er telkens 1 bol vanilleroomijs naast en werk af met een takje munt. Bestrooi met de bloemsuiker.

Tip

De fruitgebakjes zijn lekker zowel lauw als koud.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de diepgevroren fruitgebakjes af in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen. Snij in 2.

  3. Lepel op elk bord 2 eetl. crème anglaise en schik de stukken fruitgebak in het midden.

  4. Leg er telkens 1 bol vanilleroomijs naast en werk af met een takje munt. Bestrooi met de bloemsuiker.

Tip

De fruitgebakjes zijn lekker zowel lauw als koud.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 392 kcal
Vet 17.2 g
Koolhydraat 51.1 g
Eiwit 6.5 g

Bekijk het recept digitaal