In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de diepgevroren fruitgebakjes af in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen. Snij in 2.
Lepel op elk bord 2 eetl. crème anglaise en schik de stukken fruitgebak in het midden.
Leg er telkens 1 bol vanilleroomijs naast en werk af met een takje munt. Bestrooi met de bloemsuiker.
Tip
De fruitgebakjes zijn lekker zowel lauw als koud.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de diepgevroren fruitgebakjes af in de oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat lichtjes afkoelen. Snij in 2.
Lepel op elk bord 2 eetl. crème anglaise en schik de stukken fruitgebak in het midden.
Leg er telkens 1 bol vanilleroomijs naast en werk af met een takje munt. Bestrooi met de bloemsuiker.