- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde aubergines tomaat-mozzarella
Onze drankensuggesties
Wijn I.G.T. Toscana 'Giardino' Rosé Santa Cristina Toscana - Italië Bier Birra Moretti L’Autentica Pils
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 15 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de aubergines in lange sneden van 1/2 cm dik. Leg op een propere keukenhanddoek, bestrooi met zout en laat 5 min. rusten. Dep droog.
-
Snij de minimozzarellabolletjes in 4.
-
Verspreid de aubergines op een bakplaat met bakpapier en besprenkel ze met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk met de passata, leg er de mozzarella op en bestrooi met oregano. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met het basilicum.
Voor erbij
Deze gegratineerde aubergines zijn heerlijk met kip en/of pasta.
Bij het aperitief
Snij de gegratineerde aubergine in hapklare stukken geef ze als hapje bij het aperitief.
Onze drankensuggesties
Wijn I.G.T. Toscana 'Giardino' Rosé Santa Cristina Toscana - Italië Bier Birra Moretti L’Autentica Pils
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 15 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de aubergines in lange sneden van 1/2 cm dik. Leg op een propere keukenhanddoek, bestrooi met zout en laat 5 min. rusten. Dep droog.
-
Snij de minimozzarellabolletjes in 4.
-
Verspreid de aubergines op een bakplaat met bakpapier en besprenkel ze met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bestrijk met de passata, leg er de mozzarella op en bestrooi met oregano. Zet 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met het basilicum.
Voor erbij
Deze gegratineerde aubergines zijn heerlijk met kip en/of pasta.
Bij het aperitief
Snij de gegratineerde aubergine in hapklare stukken geef ze als hapje bij het aperitief.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn I.G.T. Toscana 'Giardino' Rosé Santa Cristina Toscana - Italië Bier Birra Moretti L’Autentica Pils