- Bewaar

- Bewaar
Gegratineerde oesters met crumble
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Open de oesters en leg ze tegen elkaar op een bakplaat, zodat ze stabiel liggen.
-
Snij het spek fijn. Snipper het knoflook. Rasp de schil van de helft van de limoen (zonder het wit) en snij in 4.
-
Meng of mix de panko met het spek, de limoenzeste, het knoflook, de olijfolie, peper en zout.
-
Verdeel de crumble over de oesters en zet 3 à 4 min. onder de ovengrill.
-
Leg de gegratineerde oesters op grof zeezout in een serveerschaal. Serveer onmiddellijk met de partjes limoen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Open de oesters en leg ze tegen elkaar op een bakplaat, zodat ze stabiel liggen.
-
Snij het spek fijn. Snipper het knoflook. Rasp de schil van de helft van de limoen (zonder het wit) en snij in 4.
-
Meng of mix de panko met het spek, de limoenzeste, het knoflook, de olijfolie, peper en zout.
-
Verdeel de crumble over de oesters en zet 3 à 4 min. onder de ovengrill.
-
Leg de gegratineerde oesters op grof zeezout in een serveerschaal. Serveer onmiddellijk met de partjes limoen.