- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde frankfurterworst met mango-paprikasalsa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in kleine blokjes. Snipper de rode ui en de peterselie fijn. Pers de limoen.
-
Meng alles goed onder elkaar en kruid met peper, zout en de piment d’espelette.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Bak de frankfurterworsten 10 à 15 min. goudbruin op een matig warme barbecue. Draai regelmatig om.
-
Snij de gegrilde de frankfurterworsten in stukjes en verdeel over een serveerschaal. Schep er wat mango-paprikasalsa over. Serveer de rest van de salsa erbij.
Kinderen aan tafel?
Laat de piment d’espelette weg.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in kleine blokjes. Snipper de rode ui en de peterselie fijn. Pers de limoen.
-
Meng alles goed onder elkaar en kruid met peper, zout en de piment d’espelette.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Bak de frankfurterworsten 10 à 15 min. goudbruin op een matig warme barbecue. Draai regelmatig om.
-
Snij de gegrilde de frankfurterworsten in stukjes en verdeel over een serveerschaal. Schep er wat mango-paprikasalsa over. Serveer de rest van de salsa erbij.
Kinderen aan tafel?
Laat de piment d’espelette weg.