Pens-appel-spiesje
Pens-appel-spiesje

Pens-appel-spiesje

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 6.3 g
Koolhydraat 7.5 g
Eiwit 3.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij elke pens in 8 gelijke schijfjes.

  3. Schil de appel en snij in 8 gelijke stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Bestrijk de stukjes appel met de abrikozenconfituur.

  6. Steek een stukje witte pens, een stukje appel en een stukje zwarte pens op een spiesje en bak de spiesjes 2 à 3 min. op een hete barbecue.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij elke pens in 8 gelijke schijfjes.

  3. Schil de appel en snij in 8 gelijke stukjes.

  4. Bereiding:
  5. Bestrijk de stukjes appel met de abrikozenconfituur.

  6. Steek een stukje witte pens, een stukje appel en een stukje zwarte pens op een spiesje en bak de spiesjes 2 à 3 min. op een hete barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 102 kcal
Vet 6.3 g
Koolhydraat 7.5 g
Eiwit 3.7 g

Bekijk het recept digitaal