- Bewaar

- Bewaar
Gegrilde zalm met granaatappelpitten en parelcouscous
Onze drankensuggesties
Wijn Menetou-Salon A.O.P. Jean Voisier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 2 min.)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien en snij in 2. Dep goed droog.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. Meng met 1 eetl. olijfolie.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een grillpan en rooster de zalm 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Meng het citroensap en de rucola onder de afgekoelde parelcouscous en kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Schep de parelcouscousmengeling op de borden en leg er een gegrild zalmhaasje op. Werk af met de granaatappelpitten.
Onze drankensuggesties
Wijn Menetou-Salon A.O.P. Jean Voisier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 2 min.)
-
Laat de zalmhaasjes oppervlakkig ontdooien en snij in 2. Dep goed droog.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken. Meng met 1 eetl. olijfolie.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een grillpan en rooster de zalm 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Meng het citroensap en de rucola onder de afgekoelde parelcouscous en kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Schep de parelcouscousmengeling op de borden en leg er een gegrild zalmhaasje op. Werk af met de granaatappelpitten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Menetou-Salon A.O.P. Jean Voisier