- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde wortelen met tahin, granaatappel en pistache
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in de lengte in 2.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de wortelen over. Besprenkel met de olijfolie, de honing en komijn. Meng goed en zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Draai de wortelen regelmatig om.
-
Meng intussen de tahin met de sesamolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrijk de wortelen met de tahindressing. Werk af met de granaatappelpitten, de pistachenoten en de koriander.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in de lengte in 2.
-
Hak de pistachenoten grof.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de wortelen over. Besprenkel met de olijfolie, de honing en komijn. Meng goed en zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven. Draai de wortelen regelmatig om.
-
Meng intussen de tahin met de sesamolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Bestrijk de wortelen met de tahindressing. Werk af met de granaatappelpitten, de pistachenoten en de koriander.