- Bewaar

- Bewaar
Gevogeltepita met kokossausje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de komkommer en snij er 4 fijne plakjes af. Snij de rest in blokjes. Wentel de 4 plakjes door de gemalen kokos.
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Snij het lente-uitje in ringen.
-
Pers de halve citroen.
-
Doe alle groenten in een kom, overgiet met het citroensap en kruid met peper en zout. Laat minstens 1 u marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verhit een wok of kookpan en bak al roerend de gevogeltepita gedurende 5 min. (zonder vetstof).
-
Voeg de kokosmelk toe en kruid naar smaak met kerrie. Bind indien nodig met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gemarineerde groentjes over 4 diepe schoteltjes of kommetjes. Lepel er de gevogeltepita over en werk af met een komkommerplakje met kokos. Kruid met kerrie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de komkommer en snij er 4 fijne plakjes af. Snij de rest in blokjes. Wentel de 4 plakjes door de gemalen kokos.
-
Snij de champignons in plakjes.
-
Snij het lente-uitje in ringen.
-
Pers de halve citroen.
-
Doe alle groenten in een kom, overgiet met het citroensap en kruid met peper en zout. Laat minstens 1 u marineren in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verhit een wok of kookpan en bak al roerend de gevogeltepita gedurende 5 min. (zonder vetstof).
-
Voeg de kokosmelk toe en kruid naar smaak met kerrie. Bind indien nodig met instantsausbinder.
-
Afwerking:
-
Verdeel de gemarineerde groentjes over 4 diepe schoteltjes of kommetjes. Lepel er de gevogeltepita over en werk af met een komkommerplakje met kokos. Kruid met kerrie.