- Bewaar

- Bewaar
Gevulde carpacciorolletjes met kaas en tapenade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken(20 min.)
-
Snij de kaas in reepjes van 1/2 cm.
-
Verdeel de pancetta over de sneetjes carpaccio. Schik in het midden van elk sneetje wat tapenade, enkele reepjes kaas en enkele blaadjes rucola.
-
Rol de sneetjes strak op en snij in gelijke rolletjes. Prik telkens vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de rolletjes 1 à 2 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Schik de rolletjes op een schaal en besprenkel met de olie uit de carpaccio-verpakking. Strooi er de kaas uit de carpaccio-verpakking over en kruid met peper en zout.
Liever lactosevrij? Vervang de kaas door lactosevrije brie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken(20 min.)
-
Snij de kaas in reepjes van 1/2 cm.
-
Verdeel de pancetta over de sneetjes carpaccio. Schik in het midden van elk sneetje wat tapenade, enkele reepjes kaas en enkele blaadjes rucola.
-
Rol de sneetjes strak op en snij in gelijke rolletjes. Prik telkens vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding op de barbecue (5 min.)
-
Bak de rolletjes 1 à 2 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Schik de rolletjes op een schaal en besprenkel met de olie uit de carpaccio-verpakking. Strooi er de kaas uit de carpaccio-verpakking over en kruid met peper en zout.
Liever lactosevrij? Vervang de kaas door lactosevrije brie.