Gevulde carpacciorolletjes met kaas en tapenade
Gevulde carpacciorolletjes met kaas en tapenade

Gevulde carpacciorolletjes met kaas en tapenade

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 117 kcal
Vet 7.9 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraat 1.2 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 10.1 g
Zout 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken(20 min.)
  3. Snij de kaas in reepjes van 1/2 cm.

  4. Verdeel de pancetta over de sneetjes carpaccio. Schik in het midden van elk sneetje wat tapenade, enkele reepjes kaas en enkele blaadjes rucola.

  5. Rol de sneetjes strak op en snij in gelijke rolletjes. Prik telkens vast met een cocktailprikker.

  6. Bereiding op de barbecue (5 min.)
  7. Bak de rolletjes 1 à 2 min. aan elke kant op de barbecue.

  8. Afwerking:
  9. Schik de rolletjes op een schaal en besprenkel met de olie uit de carpaccio-verpakking. Strooi er de kaas uit de carpaccio-verpakking over en kruid met peper en zout.

Tip

Liever lactosevrij? Vervang de kaas door lactosevrije brie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken(20 min.)
  3. Snij de kaas in reepjes van 1/2 cm.

  4. Verdeel de pancetta over de sneetjes carpaccio. Schik in het midden van elk sneetje wat tapenade, enkele reepjes kaas en enkele blaadjes rucola.

  5. Rol de sneetjes strak op en snij in gelijke rolletjes. Prik telkens vast met een cocktailprikker.

  6. Bereiding op de barbecue (5 min.)
  7. Bak de rolletjes 1 à 2 min. aan elke kant op de barbecue.

  8. Afwerking:
  9. Schik de rolletjes op een schaal en besprenkel met de olie uit de carpaccio-verpakking. Strooi er de kaas uit de carpaccio-verpakking over en kruid met peper en zout.

Tip

Liever lactosevrij? Vervang de kaas door lactosevrije brie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 117 kcal
Vet 7.9 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraat 1.2 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 10.1 g
Zout 1 g

Bekijk het recept digitaal