Gevulde champignonnetjes
Gevulde champignonnetjes

Gevulde champignonnetjes

15 min.
Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 29 kcal
Vet 2.2 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 2.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de steeltjes van de champignons en snij de steeltjes heel fijn.

  3. Meng het gehakt met de fijngesneden champignonsteeltjes, de pesto en de geraspte kaas. Kruid naar smaak met peper en zout (u kan het mengsel eventueel mixen tot een gladde massa).

  4. Vul de champignonhoedjes op met het mengsel en plaats op een ovenplaat. Laat gedurende 10 min. gaar worden in een op 170 °C voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de steeltjes van de champignons en snij de steeltjes heel fijn.

  3. Meng het gehakt met de fijngesneden champignonsteeltjes, de pesto en de geraspte kaas. Kruid naar smaak met peper en zout (u kan het mengsel eventueel mixen tot een gladde massa).

  4. Vul de champignonhoedjes op met het mengsel en plaats op een ovenplaat. Laat gedurende 10 min. gaar worden in een op 170 °C voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 29 kcal
Vet 2.2 g
Koolhydraat 0.2 g
Eiwit 2.1 g

Bekijk het recept digitaal