- Bewaar

- Bewaar
Gevulde spaghettipompoen met bulgur en champignons
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de rode uien en het knoflook fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en snipper fijn. Snipper de blaadjes salie fijn.
-
Hak de spinazie grof.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Snij de champignons in 4 en snij de grotere boschampignons fijner.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Snij de pompoenen in de lengte in 2 en verwijder de pitten en de draden. Bestrijk de binnenkant van de pompoenen met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Schik de pompoenen met de snijkant naar boven op een bakplaat en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de uien glazig. Voeg de champignons toe en bak goudbruin.
-
Kruid met peper en zout en meng er de spinazie, de oregano, de salie en de rozemarijn onder. Meng er ook de ricotta onder.
-
Haal de pompoenen uit de oven en schraap het vruchtvlees er met een vork uit (tot op 1 cm van de rand).
-
Meng de bulgur en de champignonmengeling onder de pompoenslierten en vul er de pompoenhelften mee. Zet nog 5 min. in de oven.
-
Afwerking:
-
Werk af met de hazelnoten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (20 min.) 1 Kook 25 g bulgur 15 min. in water, voeg de laatste 10 min. 100 g spaghettipompoen toe en de laatste 5 min. 20 g spinazie. 2 Giet af, mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de rode uien en het knoflook fijn.
-
Rits de blaadjes van de takjes rozemarijn en snipper fijn. Snipper de blaadjes salie fijn.
-
Hak de spinazie grof.
-
Hak de hazelnoten fijn.
-
Snij de champignons in 4 en snij de grotere boschampignons fijner.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Snij de pompoenen in de lengte in 2 en verwijder de pitten en de draden. Bestrijk de binnenkant van de pompoenen met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Schik de pompoenen met de snijkant naar boven op een bakplaat en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de uien glazig. Voeg de champignons toe en bak goudbruin.
-
Kruid met peper en zout en meng er de spinazie, de oregano, de salie en de rozemarijn onder. Meng er ook de ricotta onder.
-
Haal de pompoenen uit de oven en schraap het vruchtvlees er met een vork uit (tot op 1 cm van de rand).
-
Meng de bulgur en de champignonmengeling onder de pompoenslierten en vul er de pompoenhelften mee. Zet nog 5 min. in de oven.
-
Afwerking:
-
Werk af met de hazelnoten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (20 min.) 1 Kook 25 g bulgur 15 min. in water, voeg de laatste 10 min. 100 g spaghettipompoen toe en de laatste 5 min. 20 g spinazie. 2 Giet af, mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia - Italië