Gnocchi met romige witte selder en champignons
Gnocchi met romige witte selder en champignons

Gnocchi met romige witte selder en champignons

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 388 kcal
Vet 18.7 g
Verzadigd vet 10.1 g
Koolhydraat 43.2 g
Suiker 1.7 g
Vezel 3.5 g
Eiwit 10.1 g
Zout 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de selder en snij in stukjes.

  3. Snij de champignons in 4.

  4. Snipper de ui fijn.

  5. Pluk de blaadjes basilicum en snipper fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).

  6. Bereiding:
  7. Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de ui, de selder en de champignons 7 min. Kruid met zwarte peper en zout. Meng er de Boursin Cuisine onder en laat nog 5 min. verder stoven op een zacht vuur.

  8. Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 6 min. goudbruin.

  9. Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.

  10. Meng de gnocchi onder de groentemengeling. Doe er het fijngesnipperde basilicum bij.

  11. Afwerking:
  12. Werk af met de basilicumblaadjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de selder en snij in stukjes.

  3. Snij de champignons in 4.

  4. Snipper de ui fijn.

  5. Pluk de blaadjes basilicum en snipper fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).

  6. Bereiding:
  7. Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de ui, de selder en de champignons 7 min. Kruid met zwarte peper en zout. Meng er de Boursin Cuisine onder en laat nog 5 min. verder stoven op een zacht vuur.

  8. Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 6 min. goudbruin.

  9. Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.

  10. Meng de gnocchi onder de groentemengeling. Doe er het fijngesnipperde basilicum bij.

  11. Afwerking:
  12. Werk af met de basilicumblaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 388 kcal
Vet 18.7 g
Verzadigd vet 10.1 g
Koolhydraat 43.2 g
Suiker 1.7 g
Vezel 3.5 g
Eiwit 10.1 g
Zout 1.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië

Bekijk het recept digitaal