- Bewaar

- Bewaar
Gnocchi met romige witte selder en champignons
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de selder en snij in stukjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de ui fijn.
-
Pluk de blaadjes basilicum en snipper fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de ui, de selder en de champignons 7 min. Kruid met zwarte peper en zout. Meng er de Boursin Cuisine onder en laat nog 5 min. verder stoven op een zacht vuur.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 6 min. goudbruin.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.
-
Meng de gnocchi onder de groentemengeling. Doe er het fijngesnipperde basilicum bij.
-
Afwerking:
-
Werk af met de basilicumblaadjes.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de selder en snij in stukjes.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snipper de ui fijn.
-
Pluk de blaadjes basilicum en snipper fijn (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking).
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan en stoof de ui, de selder en de champignons 7 min. Kruid met zwarte peper en zout. Meng er de Boursin Cuisine onder en laat nog 5 min. verder stoven op een zacht vuur.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de gnocchi 6 min. goudbruin.
-
Verhit een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof en rooster de pijnboompitten goudbruin.
-
Meng de gnocchi onder de groentemengeling. Doe er het fijngesnipperde basilicum bij.
-
Afwerking:
-
Werk af met de basilicumblaadjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië