Groentepapillot met een kokossausje
Groentepapillot met een kokossausje

Groentepapillot met een kokossausje

45 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 285 kcal
Vet 19.5 g
Koolhydraat 17.5 g
Eiwit 9.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof.

  3. Schil de ananas, verwijder het harde middenstuk en snij het vruchtvlees in stukjes.

  4. Snij de kastanjechampignons in 4.

  5. Snij de komkommer in blokjes.

  6. Snipper de koriander en knoflook grof.

  7. Doe de kokosmelk, het limoensap, de vissaus, de sojasaus en het fijngesnipperde knoflookteentje in een kom en kruid met kerriepoeder, cayennepeper en de helft van de fijngesnipperde koriander.

  8. Bereiding:
  9. Verdeel de tapastomaatjes, champignons, komkommerblokjes, bamboescheuten, geroosterde cashewnoten en de ananasstukjes over 4 grote vellen aluminiumfolie. Overgiet met het kokossausje en plooi dicht. Bak gedurende 20 à 25 min. op de barbecue.

  10. Afwerking:
  11. Werk de papillotten af met verse koriander en dien op met volle rijst.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof.

  3. Schil de ananas, verwijder het harde middenstuk en snij het vruchtvlees in stukjes.

  4. Snij de kastanjechampignons in 4.

  5. Snij de komkommer in blokjes.

  6. Snipper de koriander en knoflook grof.

  7. Doe de kokosmelk, het limoensap, de vissaus, de sojasaus en het fijngesnipperde knoflookteentje in een kom en kruid met kerriepoeder, cayennepeper en de helft van de fijngesnipperde koriander.

  8. Bereiding:
  9. Verdeel de tapastomaatjes, champignons, komkommerblokjes, bamboescheuten, geroosterde cashewnoten en de ananasstukjes over 4 grote vellen aluminiumfolie. Overgiet met het kokossausje en plooi dicht. Bak gedurende 20 à 25 min. op de barbecue.

  10. Afwerking:
  11. Werk de papillotten af met verse koriander en dien op met volle rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 285 kcal
Vet 19.5 g
Koolhydraat 17.5 g
Eiwit 9.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Pinot Gris, Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Genereuze en fruitige witte wijn met weelderig boeket. Eveneens een aperitief met klasse. Koel schenken. Wijn Cabernet d'Anjou A.C. H. Rondeau Wijn Halfdroge rosé uit de Loirestreek, gemaakt van cabernet francdruiven. Licht, fruitig en fris. Goed gekoeld schenken.

Bekijk het recept digitaal