- Bewaar

- Bewaar
Groentepapillot met een kokossausje
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris, Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Genereuze en fruitige witte wijn met weelderig boeket. Eveneens een aperitief met klasse. Koel schenken. Wijn Cabernet d'Anjou A.C. H. Rondeau Wijn Halfdroge rosé uit de Loirestreek, gemaakt van cabernet francdruiven. Licht, fruitig en fris. Goed gekoeld schenken.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof.
-
Schil de ananas, verwijder het harde middenstuk en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de kastanjechampignons in 4.
-
Snij de komkommer in blokjes.
-
Snipper de koriander en knoflook grof.
-
Doe de kokosmelk, het limoensap, de vissaus, de sojasaus en het fijngesnipperde knoflookteentje in een kom en kruid met kerriepoeder, cayennepeper en de helft van de fijngesnipperde koriander.
-
Bereiding:
-
Verdeel de tapastomaatjes, champignons, komkommerblokjes, bamboescheuten, geroosterde cashewnoten en de ananasstukjes over 4 grote vellen aluminiumfolie. Overgiet met het kokossausje en plooi dicht. Bak gedurende 20 à 25 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Werk de papillotten af met verse koriander en dien op met volle rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris, Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Genereuze en fruitige witte wijn met weelderig boeket. Eveneens een aperitief met klasse. Koel schenken. Wijn Cabernet d'Anjou A.C. H. Rondeau Wijn Halfdroge rosé uit de Loirestreek, gemaakt van cabernet francdruiven. Licht, fruitig en fris. Goed gekoeld schenken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Rooster de cashewnoten in een pan zonder vetstof.
-
Schil de ananas, verwijder het harde middenstuk en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Snij de kastanjechampignons in 4.
-
Snij de komkommer in blokjes.
-
Snipper de koriander en knoflook grof.
-
Doe de kokosmelk, het limoensap, de vissaus, de sojasaus en het fijngesnipperde knoflookteentje in een kom en kruid met kerriepoeder, cayennepeper en de helft van de fijngesnipperde koriander.
-
Bereiding:
-
Verdeel de tapastomaatjes, champignons, komkommerblokjes, bamboescheuten, geroosterde cashewnoten en de ananasstukjes over 4 grote vellen aluminiumfolie. Overgiet met het kokossausje en plooi dicht. Bak gedurende 20 à 25 min. op de barbecue.
-
Afwerking:
-
Werk de papillotten af met verse koriander en dien op met volle rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris, Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Genereuze en fruitige witte wijn met weelderig boeket. Eveneens een aperitief met klasse. Koel schenken. Wijn Cabernet d'Anjou A.C. H. Rondeau Wijn Halfdroge rosé uit de Loirestreek, gemaakt van cabernet francdruiven. Licht, fruitig en fris. Goed gekoeld schenken.