Hapje met pompoen en Italiaanse kaas
Hapje met pompoen en Italiaanse kaas

Hapje met pompoen en Italiaanse kaas

Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook 1 fijngesnipperde ui en 250 g pompoenblokjes (vers of diepvries, Ringis)10 à 15 min. gaar in water met een blokje groentebouillon. Giet af en laat goed afkoelen.

  3. Mix de pompoen en de ui en meng met 3 eetl. ricotta.

  4. Voeg 1 eetl. olijfolie toe en kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de pompoenpuree over 10 glaasjes en werk af met krullen Parmigiano Reggiano.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook 1 fijngesnipperde ui en 250 g pompoenblokjes (vers of diepvries, Ringis)10 à 15 min. gaar in water met een blokje groentebouillon. Giet af en laat goed afkoelen.

  3. Mix de pompoen en de ui en meng met 3 eetl. ricotta.

  4. Voeg 1 eetl. olijfolie toe en kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de pompoenpuree over 10 glaasjes en werk af met krullen Parmigiano Reggiano.

Bekijk het recept digitaal