In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook 1 fijngesnipperde ui en 250 g pompoenblokjes (vers of diepvries, Ringis)10 à 15 min. gaar in water met een blokje groentebouillon. Giet af en laat goed afkoelen.
Mix de pompoen en de ui en meng met 3 eetl. ricotta.
Voeg 1 eetl. olijfolie toe en kruid met peper en zout.
Verdeel de pompoenpuree over 10 glaasjes en werk af met krullen Parmigiano Reggiano.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook 1 fijngesnipperde ui en 250 g pompoenblokjes (vers of diepvries, Ringis)10 à 15 min. gaar in water met een blokje groentebouillon. Giet af en laat goed afkoelen.
Mix de pompoen en de ui en meng met 3 eetl. ricotta.
Voeg 1 eetl. olijfolie toe en kruid met peper en zout.
Verdeel de pompoenpuree over 10 glaasjes en werk af met krullen Parmigiano Reggiano.