- Bewaar

- Bewaar
Hasselback van butternut
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de butternut in de lengte in 2 en verwijder de zaden en draden. Leg de halve butternuts met de platte kant naar beneden tussen 2 houten lepels. Maak elke halve centimeter een sneetje tot aan de houten lepels.
-
Kruid de butternut met 2/3 van de olijfolie, het lookpoeder en de tijm. Zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de honing met de rest van de olijfolie, het limoensap, de cayennepeper, zwarte peper en zout.
-
Smeer na 40 min. de butternut in met de gekruide honing en zet nog ± 20 min. in de oven (afhankelijk van de grootte).
-
Hak intussen de cashewnoten fijn en verwijder de pitjes uit de granaatappel.
-
Bestrooi voor het serveren de butternut met de cashewnoten en de granaatappelpitten.
Lekker bij ...
Wild, gevogelte en vegetarische gerechten.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Snij de butternut in de lengte in 2 en verwijder de zaden en draden. Leg de halve butternuts met de platte kant naar beneden tussen 2 houten lepels. Maak elke halve centimeter een sneetje tot aan de houten lepels.
-
Kruid de butternut met 2/3 van de olijfolie, het lookpoeder en de tijm. Zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de honing met de rest van de olijfolie, het limoensap, de cayennepeper, zwarte peper en zout.
-
Smeer na 40 min. de butternut in met de gekruide honing en zet nog ± 20 min. in de oven (afhankelijk van de grootte).
-
Hak intussen de cashewnoten fijn en verwijder de pitjes uit de granaatappel.
-
Bestrooi voor het serveren de butternut met de cashewnoten en de granaatappelpitten.
Lekker bij ...
Wild, gevogelte en vegetarische gerechten.