Hoe maak je gevulde lamskroon klaar?
Hoe maak je gevulde lamskroon klaar?

Hoe maak je gevulde lamskroon klaar?

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 140 °C.

  3. Zet de lamskroon 1 u. in de voorverwarmde oven.

  4. Verhoog de oventemperatuur tot 180 °C en bak de lamskroon nog 30 min.

  5. Zet de oven uit en laat het vlees nog 10 min. rusten.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 140 °C.

  3. Zet de lamskroon 1 u. in de voorverwarmde oven.

  4. Verhoog de oventemperatuur tot 180 °C en bak de lamskroon nog 30 min.

  5. Zet de oven uit en laat het vlees nog 10 min. rusten.

Bekijk het recept digitaal