- Bewaar

- Bewaar
Hondstongrolletjes met erwtenpuree en tomatentapenade
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Biologique Saison-bier Wijn Château Villelongue Chardonnay A.O.P. Limoux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Snipper de halve ui fijn.
-
Bereiding:
-
1. Breng de visbouillon aan de kook in een ruime kookpot en leg er de diepgevroren hondstongrolletjes in. Zet het vuur lager en dek af. Laat ± 20 min. garen.
-
2. Kook intussen de diepgevroren erwten ± 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
3. Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig.
-
4. Mix de erwten, de ui en de geitenkaas met de staafmixer tot een gladde puree. Kruid met zwarte peper en zout.
-
5. Verwarm de diepgevroren tomatenblokjes en de tomatentapenade in een kookpot op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Verdeel de erwtenpuree over de borden en schik er 2 hondstongrolletjes op. Schep er wat van de tomatenmengeling over en werk af met de olijven. Lekker met een stukje brood.
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Biologique Saison-bier Wijn Château Villelongue Chardonnay A.O.P. Limoux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de olijven in schijfjes.
-
Snipper de halve ui fijn.
-
Bereiding:
-
1. Breng de visbouillon aan de kook in een ruime kookpot en leg er de diepgevroren hondstongrolletjes in. Zet het vuur lager en dek af. Laat ± 20 min. garen.
-
2. Kook intussen de diepgevroren erwten ± 5 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
3. Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde kookpot en stoof de fijngesnipperde ui glazig.
-
4. Mix de erwten, de ui en de geitenkaas met de staafmixer tot een gladde puree. Kruid met zwarte peper en zout.
-
5. Verwarm de diepgevroren tomatenblokjes en de tomatentapenade in een kookpot op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Verdeel de erwtenpuree over de borden en schik er 2 hondstongrolletjes op. Schep er wat van de tomatenmengeling over en werk af met de olijven. Lekker met een stukje brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Biologique Saison-bier Wijn Château Villelongue Chardonnay A.O.P. Limoux