- Bewaar

- Bewaar
Hummus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Hou 2 eetl. kikkererwten apart voor de afwerking.
-
Snipper de peterselie en het knoflook fijn.
-
Mix de kikkererwten met 3 eetl. citroensap, 25 g sesamzaad, de tahin, het koflook en de olijfolie tot een gladde pasta. Kruid met zwarte peper en zeezout. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe.
-
Werk af met een scheutje olijfolie, 2 eetl. kikkererwten, 1 eetl. sesamzaad, de peterselie, een beetje komijnpoeder en een draai van de pepermolen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Hou 2 eetl. kikkererwten apart voor de afwerking.
-
Snipper de peterselie en het knoflook fijn.
-
Mix de kikkererwten met 3 eetl. citroensap, 25 g sesamzaad, de tahin, het koflook en de olijfolie tot een gladde pasta. Kruid met zwarte peper en zeezout. Voeg eventueel nog wat olijfolie toe.
-
Werk af met een scheutje olijfolie, 2 eetl. kikkererwten, 1 eetl. sesamzaad, de peterselie, een beetje komijnpoeder en een draai van de pepermolen.