- Bewaar

- Bewaar
Hummus met ricotta
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Spoel de kikkererwten onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Verwijder de pitten uit het halve pepertje.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de kikkererwten met de olijfolie, het citroensap, het pepertje en het knoflook. Breng op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Roer er de ricotta onder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander.
Lekker met geroosterde pitabroodjes. Voor een volledig vegetarische versie: vervang de ricotta door verse kaas (type Philadelphia).
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Spoel de kikkererwten onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Verwijder de pitten uit het halve pepertje.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Mix de kikkererwten met de olijfolie, het citroensap, het pepertje en het knoflook. Breng op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Roer er de ricotta onder.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander.
Lekker met geroosterde pitabroodjes. Voor een volledig vegetarische versie: vervang de ricotta door verse kaas (type Philadelphia).