- Bewaar

- Bewaar
Kalfsescalope met champignonsaus en peterseliekrieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Double Bière d'abbaye foncée Wijn Tavel A.O.P.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Snij de champignons in blokjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers en meng de blaadjes onder de lente-uitjes.
-
Bereiding:
-
Meng de kalfsescalopes met 2 eetl. olijfolie, peper, zout en de Provençaalse kruiden. Laat marineren in de koelkast tot gebruik.
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons ± 5 min. Voeg de zongedroogde tomaten en de uitgelekte kappertjes toe. Blus met de room en laat 1 min. inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de krieltjes (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de kalfsescalopes 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Lepel wat saus over het vlees en geef er de krieltjes en de waterkers bij.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Double Bière d'abbaye foncée Wijn Tavel A.O.P.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Voorbereiding (15 min.)
-
Snij de champignons in blokjes.
-
Snij de zongedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de harde steeltjes van de waterkers en meng de blaadjes onder de lente-uitjes.
-
Bereiding:
-
Meng de kalfsescalopes met 2 eetl. olijfolie, peper, zout en de Provençaalse kruiden. Laat marineren in de koelkast tot gebruik.
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons ± 5 min. Voeg de zongedroogde tomaten en de uitgelekte kappertjes toe. Blus met de room en laat 1 min. inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de krieltjes (baktijd: zie verpakking).
-
Verhit een grillpan zonder vetstof en bak de kalfsescalopes 1 à 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Lepel wat saus over het vlees en geef er de krieltjes en de waterkers bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Double Bière d'abbaye foncée Wijn Tavel A.O.P.