Kalkoen en venkel in de wok
Kalkoen en venkel in de wok

Kalkoen en venkel in de wok

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 277 kcal
Vet 14 g
Koolhydraat 4.3 g
Eiwit 33.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de wokreepjes ontdooien.

  3. Snij de venkel in reepjes.

  4. Borstel de champignons schoon en snij in schijfjes.

  5. Snij de uien in ringen.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de wokolie in de wok en bak de wokreepjes gedurende 3 min.

  8. Overgiet met de sojasaus en voeg de champignonschijfjes toe. Laat 5 min. sudderen.

  9. Voeg de venkelreepjes en uiringen toe en roerbak gedurende 7 min.

  10. Overgiet met de room en kruid met de kerrie, peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. koken.

  11. Voeg net voor het opdienen de rucolablaadjes toe.

  12. Afwerking:
  13. Lekker met rijst of voorgekookte tarwegraantjes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Laat de wokreepjes ontdooien.

  3. Snij de venkel in reepjes.

  4. Borstel de champignons schoon en snij in schijfjes.

  5. Snij de uien in ringen.

  6. Bereiding:
  7. Verhit de wokolie in de wok en bak de wokreepjes gedurende 3 min.

  8. Overgiet met de sojasaus en voeg de champignonschijfjes toe. Laat 5 min. sudderen.

  9. Voeg de venkelreepjes en uiringen toe en roerbak gedurende 7 min.

  10. Overgiet met de room en kruid met de kerrie, peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. koken.

  11. Voeg net voor het opdienen de rucolablaadjes toe.

  12. Afwerking:
  13. Lekker met rijst of voorgekookte tarwegraantjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 277 kcal
Vet 14 g
Koolhydraat 4.3 g
Eiwit 33.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Chardonnay 'Blown Away' McLaren Vale - Australië Wijn Salice Salentino D.O.C. Ricordi Italië

Bekijk het recept digitaal