- Bewaar

- Bewaar
Kalkoen en venkel in de wok
Onze drankensuggesties
Wijn Chardonnay 'Blown Away' McLaren Vale - Australië Wijn Salice Salentino D.O.C. Ricordi Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de wokreepjes ontdooien.
-
Snij de venkel in reepjes.
-
Borstel de champignons schoon en snij in schijfjes.
-
Snij de uien in ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit de wokolie in de wok en bak de wokreepjes gedurende 3 min.
-
Overgiet met de sojasaus en voeg de champignonschijfjes toe. Laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de venkelreepjes en uiringen toe en roerbak gedurende 7 min.
-
Overgiet met de room en kruid met de kerrie, peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. koken.
-
Voeg net voor het opdienen de rucolablaadjes toe.
-
Afwerking:
-
Lekker met rijst of voorgekookte tarwegraantjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Chardonnay 'Blown Away' McLaren Vale - Australië Wijn Salice Salentino D.O.C. Ricordi Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de wokreepjes ontdooien.
-
Snij de venkel in reepjes.
-
Borstel de champignons schoon en snij in schijfjes.
-
Snij de uien in ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit de wokolie in de wok en bak de wokreepjes gedurende 3 min.
-
Overgiet met de sojasaus en voeg de champignonschijfjes toe. Laat 5 min. sudderen.
-
Voeg de venkelreepjes en uiringen toe en roerbak gedurende 7 min.
-
Overgiet met de room en kruid met de kerrie, peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. koken.
-
Voeg net voor het opdienen de rucolablaadjes toe.
-
Afwerking:
-
Lekker met rijst of voorgekookte tarwegraantjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Chardonnay 'Blown Away' McLaren Vale - Australië Wijn Salice Salentino D.O.C. Ricordi Italië