Kruidenmarinade
Kruidenmarinade

Kruidenmarinade

10 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1284 kj
Energie 307 kcal
Vet 20 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 30.2 g
Suiker 30.2 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.4 g
natrium 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.

    Meng de honing met het bloedsinaasappelsap en de olijfolie.

  2. Voeg de laurierblaadjes toe en kruid met de tijm, de oregano, de satékruiden , peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.

    Meng de honing met het bloedsinaasappelsap en de olijfolie.

  2. Voeg de laurierblaadjes toe en kruid met de tijm, de oregano, de satékruiden , peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1284 kj
Energie 307 kcal
Vet 20 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 30.2 g
Suiker 30.2 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 3.5 g
Zout 0.4 g
natrium 0.2 g

Bekijk het recept digitaal