Kruidensaus
Kruidensaus

Kruidensaus

5 min.
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 514 kcal
Energie 2151 kj
Vet 53.9 g
Verzadigd vet 6.4 g
Koolhydraat 5 g
Suiker 2.6 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 1.8 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min.

    Snipper de peterselie en het bieslook fijn (je hebt van elk 2 eetlepels nodig, voor 4 porties). Snipper de blaadjes dragon en de kervel fijn (je hebt van elk 1 eetlepel nodig, voor 4 porties).

  2. Meng de verse kruiden onder de mayonaise en kruid met peper en zout. Werk af met het kerriepoeder.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 5 min.

    Snipper de peterselie en het bieslook fijn (je hebt van elk 2 eetlepels nodig, voor 4 porties). Snipper de blaadjes dragon en de kervel fijn (je hebt van elk 1 eetlepel nodig, voor 4 porties).

  2. Meng de verse kruiden onder de mayonaise en kruid met peper en zout. Werk af met het kerriepoeder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 514 kcal
Energie 2151 kj
Vet 53.9 g
Verzadigd vet 6.4 g
Koolhydraat 5 g
Suiker 2.6 g
Vezel 0.7 g
Eiwit 1.8 g
Zout 1 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal