In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Snipper het sjalotje, het bieslook en de dragon fijn.
Rits de tijmblaadjes van de takjes.
Bereiding:
Verhit de olijfolie in een steelpannetje. Stoof de fijngesnipperde sjalot al roerend gedurende 2 min. Voeg de mascarpone toe en laat volledig smelten.
Verkruimel het groentebouillonblokje over de gesmolten mascarpone. Voeg de tijm, dragon en bieslook toe en kruid met paprika- en kerriepoeder, peper en eventueel zout.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
Snipper het sjalotje, het bieslook en de dragon fijn.
Rits de tijmblaadjes van de takjes.
Bereiding:
Verhit de olijfolie in een steelpannetje. Stoof de fijngesnipperde sjalot al roerend gedurende 2 min. Voeg de mascarpone toe en laat volledig smelten.
Verkruimel het groentebouillonblokje over de gesmolten mascarpone. Voeg de tijm, dragon en bieslook toe en kruid met paprika- en kerriepoeder, peper en eventueel zout.