Kruidensaus met mascarpone
Kruidensaus met mascarpone

Kruidensaus met mascarpone

10 min.
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 551 kcal
Vet 55.7 g
Koolhydraat 5.7 g
Eiwit 6.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het sjalotje, het bieslook en de dragon fijn.

  3. Rits de tijmblaadjes van de takjes.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een steelpannetje. Stoof de fijngesnipperde sjalot al roerend gedurende 2 min. Voeg de mascarpone toe en laat volledig smelten.

  6. Verkruimel het groentebouillonblokje over de gesmolten mascarpone. Voeg de tijm, dragon en bieslook toe en kruid met paprika- en kerriepoeder, peper en eventueel zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het sjalotje, het bieslook en de dragon fijn.

  3. Rits de tijmblaadjes van de takjes.

  4. Bereiding:
  5. Verhit de olijfolie in een steelpannetje. Stoof de fijngesnipperde sjalot al roerend gedurende 2 min. Voeg de mascarpone toe en laat volledig smelten.

  6. Verkruimel het groentebouillonblokje over de gesmolten mascarpone. Voeg de tijm, dragon en bieslook toe en kruid met paprika- en kerriepoeder, peper en eventueel zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 551 kcal
Vet 55.7 g
Koolhydraat 5.7 g
Eiwit 6.5 g

Bekijk het recept digitaal