- Bewaar

- Bewaar
Kruidige pompoenschotel met quorn
Onze drankensuggesties
Bier Abbaye de Bonne-Espérance
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil verse pompoen en knolselder en snij in blokjes van max. 1 cm. Stoom gaar gedurende ± 15 min. Giet af, laat uitlekken en afkoelen.
-
Snij de kastanjechampignons in 4 of 6.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Scheur het basilicum en meng onder de afgekoelde blokjes pompoen en knolselder.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalotten glazig.
-
Voeg de kastagnechampignons toe en kruid met de tijm, het kerriepoeder, de Provençaalse kruiden en het paprikapoeder. Roerbak 4 min.
-
Voeg de diepgevroren quorn toe, samen met de sojasaus en het bier. Kruid met peper en zout en roerbak 3 min. op een hevig vuur tot bijna al het vocht verdampt is.
-
Roer er het sap van de limoen onder en doe in een ovenschotel. Bedek met de pompoenmengeling en overgiet met Alpro soya Cuisine.
-
Bestrooi met het paneermeel en zet 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en serveer met gekookte rijst.
Onze drankensuggesties
Bier Abbaye de Bonne-Espérance
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil verse pompoen en knolselder en snij in blokjes van max. 1 cm. Stoom gaar gedurende ± 15 min. Giet af, laat uitlekken en afkoelen.
-
Snij de kastanjechampignons in 4 of 6.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Scheur het basilicum en meng onder de afgekoelde blokjes pompoen en knolselder.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde sjalotten glazig.
-
Voeg de kastagnechampignons toe en kruid met de tijm, het kerriepoeder, de Provençaalse kruiden en het paprikapoeder. Roerbak 4 min.
-
Voeg de diepgevroren quorn toe, samen met de sojasaus en het bier. Kruid met peper en zout en roerbak 3 min. op een hevig vuur tot bijna al het vocht verdampt is.
-
Roer er het sap van de limoen onder en doe in een ovenschotel. Bedek met de pompoenmengeling en overgiet met Alpro soya Cuisine.
-
Bestrooi met het paneermeel en zet 15 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en serveer met gekookte rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Abbaye de Bonne-Espérance