- Bewaar

- Bewaar
Lasagna verde
Onze drankensuggesties
Bier La Trappe Quadrupel Wijn Marche I.G.T. Sangiovese Biologico - Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgettes in lange plakken met een dunschiller.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de spinazie in een kookpot zonder vetstof en laat al roerend slinken. Doe in een vergiet en duw er met een lepel zoveel mogelijk vocht uit.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de nootmuskaat toe en laat even mee bakken. Doe er de spinazie bij en kruid goed met peper en zout.
-
Meng er de ricotta, 1/2 dl van het roomalternatief en 100 g geraspte kaas onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel 1/3 van de saus over een ovenschaal en leg er 3 lasagnevellen op. Bedek met een laagje courgetteplakken. Herhaal dit keer en overgiet met de rest van het roomalternatief. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas en de pijnboompitten. Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met een slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier La Trappe Quadrupel Wijn Marche I.G.T. Sangiovese Biologico - Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de ongeschilde courgettes in lange plakken met een dunschiller.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de spinazie in een kookpot zonder vetstof en laat al roerend slinken. Doe in een vergiet en duw er met een lepel zoveel mogelijk vocht uit.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de nootmuskaat toe en laat even mee bakken. Doe er de spinazie bij en kruid goed met peper en zout.
-
Meng er de ricotta, 1/2 dl van het roomalternatief en 100 g geraspte kaas onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel 1/3 van de saus over een ovenschaal en leg er 3 lasagnevellen op. Bedek met een laagje courgetteplakken. Herhaal dit keer en overgiet met de rest van het roomalternatief. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas en de pijnboompitten. Zet 45 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Serveer met een slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Trappe Quadrupel Wijn Marche I.G.T. Sangiovese Biologico - Moncaro Marche - Italië