Lepeltje met eend en mango
Lepeltje met eend en mango

Lepeltje met eend en mango

10 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 184 kj
Energie 44 kcal
Vet 2.1 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraat 4.5 g
Suiker 4.2 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 1.7 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Schil de mango en snij het vruchtvlees in dunne stukken van 2 op 3 cm.

  3. Snij het bieslook in stukjes van 2 cm. Snij de eendenborstfilet in reepjes.

  4. Verdeel de stukjes mango en reepjes eendenborstfilet over de lepeltjes. Werk af met 1/2 kl uienkonfijt en enkele sprietjes bieslook. Kruid met enkele draaien van de pepermolen.

Tip
Variant

Je kan de gerookte eendenborstfilet vervangen door gedroogde ham.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Schil de mango en snij het vruchtvlees in dunne stukken van 2 op 3 cm.

  3. Snij het bieslook in stukjes van 2 cm. Snij de eendenborstfilet in reepjes.

  4. Verdeel de stukjes mango en reepjes eendenborstfilet over de lepeltjes. Werk af met 1/2 kl uienkonfijt en enkele sprietjes bieslook. Kruid met enkele draaien van de pepermolen.

Tip
Variant

Je kan de gerookte eendenborstfilet vervangen door gedroogde ham.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 184 kj
Energie 44 kcal
Vet 2.1 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraat 4.5 g
Suiker 4.2 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 1.7 g
Zout 0.2 g
natrium 0.1 g

Bekijk het recept digitaal