- Bewaar

- Bewaar
Lepeltje met eend en mango
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in dunne stukken van 2 op 3 cm.
-
Snij het bieslook in stukjes van 2 cm. Snij de eendenborstfilet in reepjes.
-
Verdeel de stukjes mango en reepjes eendenborstfilet over de lepeltjes. Werk af met 1/2 kl uienkonfijt en enkele sprietjes bieslook. Kruid met enkele draaien van de pepermolen.
Variant
Je kan de gerookte eendenborstfilet vervangen door gedroogde ham.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
10 min.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in dunne stukken van 2 op 3 cm.
-
Snij het bieslook in stukjes van 2 cm. Snij de eendenborstfilet in reepjes.
-
Verdeel de stukjes mango en reepjes eendenborstfilet over de lepeltjes. Werk af met 1/2 kl uienkonfijt en enkele sprietjes bieslook. Kruid met enkele draaien van de pepermolen.
Variant
Je kan de gerookte eendenborstfilet vervangen door gedroogde ham.