- Bewaar

- Bewaar
Loempia met tonijn en wokgroentjes
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Chardonnay Vin de Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de wokgroentjes gedurende 5 min. Overgiet met de sojasaus en roer er de fijngesnipperde koriander en de uitgelekte tonijn onder.
-
Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie. Verdeel er de groentjes met de tonijn over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.
-
Bak 15 à 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Draai tussendoor om.
Vooraf klaar U kan alles vooraf maken, maar zet de loempia's pas op het moment zelf in de oven.
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Chardonnay Vin de Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de wokgroentjes gedurende 5 min. Overgiet met de sojasaus en roer er de fijngesnipperde koriander en de uitgelekte tonijn onder.
-
Leg het brickdeeg open en strijk in met 1/2 eetl. olijfolie. Verdeel er de groentjes met de tonijn over en rol elk vel dicht tot een loempia. Plooi de uiteinden naar binnen en leg naast elkaar op een bakplaat.
-
Bak 15 à 20 min. in een op 200 °C voorverwarmde oven. Draai tussendoor om.
Vooraf klaar U kan alles vooraf maken, maar zet de loempia's pas op het moment zelf in de oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Duc de Lerme Chardonnay Vin de Pays d'Oc