Meergranenbeschuitjes met Italiaanse tonijnsalade
Meergranenbeschuitjes met Italiaanse tonijnsalade

Meergranenbeschuitjes met Italiaanse tonijnsalade

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 2 zoetzure augurken in blokjes van 1/2 cm en hak 10 g rucola grof.

  3. Prak 80 g uitgelekte tonijn (in eigen nat) goed fijn met een vork. Meng er 125 g ricotta en de augurken onder en breng op smaak met Italiaanse kruiden (molen).

  4. Spuit de tonijnsalade op 12 minimeergranenbeschuiten met een spuitzak en versier met de grofgehakte rucola.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 2 zoetzure augurken in blokjes van 1/2 cm en hak 10 g rucola grof.

  3. Prak 80 g uitgelekte tonijn (in eigen nat) goed fijn met een vork. Meng er 125 g ricotta en de augurken onder en breng op smaak met Italiaanse kruiden (molen).

  4. Spuit de tonijnsalade op 12 minimeergranenbeschuiten met een spuitzak en versier met de grofgehakte rucola.

Bekijk het recept digitaal