In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij 2 zoetzure augurken in blokjes van 1/2 cm en hak 10 g rucola grof.
Prak 80 g uitgelekte tonijn (in eigen nat) goed fijn met een vork. Meng er 125 g ricotta en de augurken onder en breng op smaak met Italiaanse kruiden (molen).
Spuit de tonijnsalade op 12 minimeergranenbeschuiten met een spuitzak en versier met de grofgehakte rucola.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij 2 zoetzure augurken in blokjes van 1/2 cm en hak 10 g rucola grof.
Prak 80 g uitgelekte tonijn (in eigen nat) goed fijn met een vork. Meng er 125 g ricotta en de augurken onder en breng op smaak met Italiaanse kruiden (molen).
Spuit de tonijnsalade op 12 minimeergranenbeschuiten met een spuitzak en versier met de grofgehakte rucola.