- Bewaar

- Bewaar
Millefeuille van pannenkoek met exotisch fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de ananas en snij in 4 gelijke schijven.
-
Snij de passievrucht in 4 gelijke partjes.
-
Snij met een uitsteekvormpje van Ø ± 8 cm 12 rondjes uit de pannenkoeken.
-
Verwijder de schil van de kaki en snij in fijne halvemaantjes.
-
Schil de cherimoya en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Meng de room en het chiazaad onder de mascarpone. Roer er de bloemsuiker onder.
-
Leg 1 rondje pannenkoek op het bord en lepel er 1 eetl. mascarpone op. Leg er een schijfje ananas op.
-
Schik er nog 1 rondje pannenkoek op en bedek met 1 eetl. mascarpone en stukjes cherimoya.
-
Eindig met nog 1 rondje pannenkoek en werk af met een partje passievrucht en 2 of 3 halvemaantjes kaki. Maak zo nog 3 borden.
-
Bestrooi met de blauwe bessen. Werk eventueel af met blaadjes munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Schil de ananas en snij in 4 gelijke schijven.
-
Snij de passievrucht in 4 gelijke partjes.
-
Snij met een uitsteekvormpje van Ø ± 8 cm 12 rondjes uit de pannenkoeken.
-
Verwijder de schil van de kaki en snij in fijne halvemaantjes.
-
Schil de cherimoya en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Meng de room en het chiazaad onder de mascarpone. Roer er de bloemsuiker onder.
-
Leg 1 rondje pannenkoek op het bord en lepel er 1 eetl. mascarpone op. Leg er een schijfje ananas op.
-
Schik er nog 1 rondje pannenkoek op en bedek met 1 eetl. mascarpone en stukjes cherimoya.
-
Eindig met nog 1 rondje pannenkoek en werk af met een partje passievrucht en 2 of 3 halvemaantjes kaki. Maak zo nog 3 borden.
-
Bestrooi met de blauwe bessen. Werk eventueel af met blaadjes munt.