Millefeuille van pannenkoek met exotisch fruit
Millefeuille van pannenkoek met exotisch fruit

Millefeuille van pannenkoek met exotisch fruit

35 min.
Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 411 kcal
Vet 22.7 g
Verzadigd vet 13.3 g
Koolhydraat 42.3 g
Suiker 30 g
Vezel 5 g
Eiwit 6.9 g
Zout 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Schil de ananas en snij in 4 gelijke schijven.

  2. Snij de passievrucht in 4 gelijke partjes.

  3. Snij met een uitsteekvormpje van Ø ± 8 cm 12 rondjes uit de pannenkoeken.

  4. Verwijder de schil van de kaki en snij in fijne halvemaantjes.

  5. Schil de cherimoya en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  6. Meng de room en het chiazaad onder de mascarpone. Roer er de bloemsuiker onder.

  7. Leg 1 rondje pannenkoek op het bord en lepel er 1 eetl. mascarpone op. Leg er een schijfje ananas op.

  8. Schik er nog 1 rondje pannenkoek op en bedek met 1 eetl. mascarpone en stukjes cherimoya.

  9. Eindig met nog 1 rondje pannenkoek en werk af met een partje passievrucht en 2 of 3 halvemaantjes kaki. Maak zo nog 3 borden.

  10. Bestrooi met de blauwe bessen. Werk eventueel af met blaadjes munt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Schil de ananas en snij in 4 gelijke schijven.

  2. Snij de passievrucht in 4 gelijke partjes.

  3. Snij met een uitsteekvormpje van Ø ± 8 cm 12 rondjes uit de pannenkoeken.

  4. Verwijder de schil van de kaki en snij in fijne halvemaantjes.

  5. Schil de cherimoya en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  6. Meng de room en het chiazaad onder de mascarpone. Roer er de bloemsuiker onder.

  7. Leg 1 rondje pannenkoek op het bord en lepel er 1 eetl. mascarpone op. Leg er een schijfje ananas op.

  8. Schik er nog 1 rondje pannenkoek op en bedek met 1 eetl. mascarpone en stukjes cherimoya.

  9. Eindig met nog 1 rondje pannenkoek en werk af met een partje passievrucht en 2 of 3 halvemaantjes kaki. Maak zo nog 3 borden.

  10. Bestrooi met de blauwe bessen. Werk eventueel af met blaadjes munt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 411 kcal
Vet 22.7 g
Verzadigd vet 13.3 g
Koolhydraat 42.3 g
Suiker 30 g
Vezel 5 g
Eiwit 6.9 g
Zout 0.4 g

Bekijk het recept digitaal