Oesters met gin-tonic en komkommer
- Bewaar

- Bewaar
Oesters met gin-tonic en komkommer
20 min.
Voorgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
46 kcal
Vet
0.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
3.1 g
Suiker
1.7 g
Vezel
0.5 g
Eiwit
3.5 g
Zout
0.2 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij de rest in hele kleine blokjes.
-
Maak een vinaigrette van de gin, de tonic, de sjalot en de komkommer.
-
Open de oesters en schik ze in een schaal op gemalen ijs.
-
Besprenkel de oesters met de vinaigrette en kruid met wat zwarte peper.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de zaadlijsten uit met een lepel. Snij de rest in hele kleine blokjes.
-
Maak een vinaigrette van de gin, de tonic, de sjalot en de komkommer.
-
Open de oesters en schik ze in een schaal op gemalen ijs.
-
Besprenkel de oesters met de vinaigrette en kruid met wat zwarte peper.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
46 kcal
Vet
0.5 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraat
3.1 g
Suiker
1.7 g
Vezel
0.5 g
Eiwit
3.5 g
Zout
0.2 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?