- Bewaar

- Bewaar
Ovenschotel met kastanjechampignons, gegrilde groenten en tarwegraantjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Les Vignes d'Adam rosé A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de kastanjechampignons in schijfjes.
-
Verdeel de tapastomaten in 4 trosjes van 3 tomaten.
-
Pluk de blaadjes basilicum en snipper 3/4 fijn. Hou de rest apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de champignons 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de tarwegraantjes over een ovenschaal. Verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met 5 dl water en de tomatensaus. Voeg de ricotta toe en meng alles goed. Kruid met peper en meng er het fijngesnipperde basilicum onder.
-
Voeg de champignons en de diepgevroren gegrilde groenten toe, dek af met aluminiumfolie en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de ovenschotel uit de oven, verwijder de aluminiumfolie en bestrooi met de geraspte mozzarella. Schik er de tapastomaten op en zet nog 15 min. onafgedekt in de oven.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de blaadjes basilicum.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 75 g kastanjechampignons en 75 g tapastomaten in stukjes. 2 Kook 30 g tarwegraantjes 12 min. in ongezouten water en voeg de laatste 8 min. de groenten toe. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Les Vignes d'Adam rosé A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de kastanjechampignons in schijfjes.
-
Verdeel de tapastomaten in 4 trosjes van 3 tomaten.
-
Pluk de blaadjes basilicum en snipper 3/4 fijn. Hou de rest apart voor de afwerking.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de champignons 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de tarwegraantjes over een ovenschaal. Verkruimel er het bouillonblokje over en overgiet met 5 dl water en de tomatensaus. Voeg de ricotta toe en meng alles goed. Kruid met peper en meng er het fijngesnipperde basilicum onder.
-
Voeg de champignons en de diepgevroren gegrilde groenten toe, dek af met aluminiumfolie en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal de ovenschotel uit de oven, verwijder de aluminiumfolie en bestrooi met de geraspte mozzarella. Schik er de tapastomaten op en zet nog 15 min. onafgedekt in de oven.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de blaadjes basilicum.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (20 min.) 1 Snij 75 g kastanjechampignons en 75 g tapastomaten in stukjes. 2 Kook 30 g tarwegraantjes 12 min. in ongezouten water en voeg de laatste 8 min. de groenten toe. Giet af. 3 Mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Les Vignes d'Adam rosé A.O.P. Languedoc