Parmahamrolletje met peer, walnoten en gorgonzola
Parmahamrolletje met peer, walnoten en gorgonzola

Parmahamrolletje met peer, walnoten en gorgonzola

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 132 kcal
Vet 10.5 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 2.6 g
Suiker 2.1 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 6.2 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ongeschilde peer in fijne reepjes.

  3. Hak de walnootpitten grof.

  4. Beleg elk sneetje parmaham onderaan met wat gorgonzola, enkele staafjes peer, wat rucola en walnootpitten. Rol de parmaham op en snij in 2. Zet telkens 2 halve rolletjes rechtop op een bordje.

  5. Werk af met enkele druppels balsamicocrème.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de ongeschilde peer in fijne reepjes.

  3. Hak de walnootpitten grof.

  4. Beleg elk sneetje parmaham onderaan met wat gorgonzola, enkele staafjes peer, wat rucola en walnootpitten. Rol de parmaham op en snij in 2. Zet telkens 2 halve rolletjes rechtop op een bordje.

  5. Werk af met enkele druppels balsamicocrème.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 132 kcal
Vet 10.5 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraat 2.6 g
Suiker 2.1 g
Vezel 1.1 g
Eiwit 6.2 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal