Parmahamrolletje met peer, walnoten en gorgonzola
- Bewaar

- Bewaar
Parmahamrolletje met peer, walnoten en gorgonzola
Aperitiefhapje
8 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
132 kcal
Vet
10.5 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraat
2.6 g
Suiker
2.1 g
Vezel
1.1 g
Eiwit
6.2 g
Zout
0.6 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de ongeschilde peer in fijne reepjes.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Beleg elk sneetje parmaham onderaan met wat gorgonzola, enkele staafjes peer, wat rucola en walnootpitten. Rol de parmaham op en snij in 2. Zet telkens 2 halve rolletjes rechtop op een bordje.
-
Werk af met enkele druppels balsamicocrème.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de ongeschilde peer in fijne reepjes.
-
Hak de walnootpitten grof.
-
Beleg elk sneetje parmaham onderaan met wat gorgonzola, enkele staafjes peer, wat rucola en walnootpitten. Rol de parmaham op en snij in 2. Zet telkens 2 halve rolletjes rechtop op een bordje.
-
Werk af met enkele druppels balsamicocrème.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
132 kcal
Vet
10.5 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraat
2.6 g
Suiker
2.1 g
Vezel
1.1 g
Eiwit
6.2 g
Zout
0.6 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?