In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Haal de blaadjes basilicum van de takjes, was ze en droog ze. U hebt dubbel zoveel volume aan basilicumblaadjes nodig als olijfolie.
Neem een zelfde volume kaas als basilicum.
Doe de basilicumblaadjes in een hoge beker, samen met de fijngesnipperde knoflook en de pijnboompitten. Mix alles zeer fijn.
Giet er beetje bij beetje de olijfolie bij, terwijl u blijft mixen. Meng er de Parmezaanse kaas onder en kruid met peper en zout. Indien nodig kan u nog even doorgaan met mixen.
Bewaar deze pesto in een gesloten bokaal in de koelkast.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Haal de blaadjes basilicum van de takjes, was ze en droog ze. U hebt dubbel zoveel volume aan basilicumblaadjes nodig als olijfolie.
Neem een zelfde volume kaas als basilicum.
Doe de basilicumblaadjes in een hoge beker, samen met de fijngesnipperde knoflook en de pijnboompitten. Mix alles zeer fijn.
Giet er beetje bij beetje de olijfolie bij, terwijl u blijft mixen. Meng er de Parmezaanse kaas onder en kruid met peper en zout. Indien nodig kan u nog even doorgaan met mixen.
Bewaar deze pesto in een gesloten bokaal in de koelkast.