In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwijder de pitjes uit de peperringetjes en meng met de tequila, het rozepompelmoessap en 4 cl limoensap.
Laat minstens 30 min. trekken in de koelkast. Verwijder de peperringetjes zodra de cocktail pikant genoeg is naar jouw smaak.
Meng wat zwarte peper met grof zeezout en verdeel over een bordje. Doop de rand van een glas eerst in een scheutje limoensap en zet daarna in de zwarte peper met zeezout.
Giet de cocktail in het glas en lepel er de honing in. Werk af met een partje pompelmoes of een schijfje limoen.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Verwijder de pitjes uit de peperringetjes en meng met de tequila, het rozepompelmoessap en 4 cl limoensap.
Laat minstens 30 min. trekken in de koelkast. Verwijder de peperringetjes zodra de cocktail pikant genoeg is naar jouw smaak.
Meng wat zwarte peper met grof zeezout en verdeel over een bordje. Doop de rand van een glas eerst in een scheutje limoensap en zet daarna in de zwarte peper met zeezout.
Giet de cocktail in het glas en lepel er de honing in. Werk af met een partje pompelmoes of een schijfje limoen.