- Bewaar

- Bewaar
Pizza met boschampignons en lookboter
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato - Piana del Sole - Puglia - Italië Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Veneto - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de boschampignons 3 min. op een hoog vuur.
-
Voeg de (diepgevroren) spinazie toe en laat slinken. Kruid met peper en zout. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij de parmezaan in dunne schilfers met een dunschiller.
-
Snij de lookboter in 8 dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 250 °C.
-
Pers het teentje knoflook. Meng onder de passata, samen met de cayennepeper, de oregano, peper en zout.
-
Schik het pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat. Bestrijk met de gekruide passata tot op 1 cm van de rand.
-
Verdeel de uitgelekte groenten over de pizza en bestrooi met de Provençaalse kruiden.
-
Schik de plakjes lookboter op de pizza en verdeel er de schilfers parmezaan over.
-
Zet de pizza 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven tot het pizzadeeg goudbruin kleurt.
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato - Piana del Sole - Puglia - Italië Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Veneto - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de boschampignons 3 min. op een hoog vuur.
-
Voeg de (diepgevroren) spinazie toe en laat slinken. Kruid met peper en zout. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij de parmezaan in dunne schilfers met een dunschiller.
-
Snij de lookboter in 8 dunne plakjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 250 °C.
-
Pers het teentje knoflook. Meng onder de passata, samen met de cayennepeper, de oregano, peper en zout.
-
Schik het pizzadeeg met het bakpapier op een bakplaat. Bestrijk met de gekruide passata tot op 1 cm van de rand.
-
Verdeel de uitgelekte groenten over de pizza en bestrooi met de Provençaalse kruiden.
-
Schik de plakjes lookboter op de pizza en verdeel er de schilfers parmezaan over.
-
Zet de pizza 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven tot het pizzadeeg goudbruin kleurt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato - Piana del Sole - Puglia - Italië Bardolino D.O.C. - Villa Sopita - Veneto - Italië