Pizzawrap met tonijn, artisjok en tomatenpesto
Pizzawrap met tonijn, artisjok en tomatenpesto

Pizzawrap met tonijn, artisjok en tomatenpesto

30 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 546 kcal
Vet 26.3 g
Koolhydraat 44.5 g
Eiwit 35.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de tomaten in gelijke schijven.

  4. Snij de artisjokharten in grove stukken.

  5. Rasp de cheddar.

  6. Maak de tomatenpesto: mix de gedroogde tomaten met de oregano en meng onder de ricotta. Kruid met peper en zout.

  7. Laat de tonijn uitlekken.

  8. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  9. Bereiding:
  10. Leg de wraps op een bakplaat en zet 3 min. in de voorverwarmde oven tot ze licht krokant zijn.

  11. Besmeer elke wrap met 2 eetl. tomatenpesto tot op ± 1 cm van de rand.

  12. Verdeel de stukken artisjok en de uitgelekte tonijn over de wraps.

  13. Schik er de schijven tomaat op en bestrooi met de geraspte cheddar. Zet ± 8 min. in de oven.

  14. Haal de pizzawraps uit de oven en bestrooi met de rucola.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Snij de tomaten in gelijke schijven.

  4. Snij de artisjokharten in grove stukken.

  5. Rasp de cheddar.

  6. Maak de tomatenpesto: mix de gedroogde tomaten met de oregano en meng onder de ricotta. Kruid met peper en zout.

  7. Laat de tonijn uitlekken.

  8. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  9. Bereiding:
  10. Leg de wraps op een bakplaat en zet 3 min. in de voorverwarmde oven tot ze licht krokant zijn.

  11. Besmeer elke wrap met 2 eetl. tomatenpesto tot op ± 1 cm van de rand.

  12. Verdeel de stukken artisjok en de uitgelekte tonijn over de wraps.

  13. Schik er de schijven tomaat op en bestrooi met de geraspte cheddar. Zet ± 8 min. in de oven.

  14. Haal de pizzawraps uit de oven en bestrooi met de rucola.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 546 kcal
Vet 26.3 g
Koolhydraat 44.5 g
Eiwit 35.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Rodenbach Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië

Bekijk het recept digitaal