- Bewaar

- Bewaar
Pizzawrap met tonijn, artisjok en tomatenpesto
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de tomaten in gelijke schijven.
-
Snij de artisjokharten in grove stukken.
-
Rasp de cheddar.
-
Maak de tomatenpesto: mix de gedroogde tomaten met de oregano en meng onder de ricotta. Kruid met peper en zout.
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de wraps op een bakplaat en zet 3 min. in de voorverwarmde oven tot ze licht krokant zijn.
-
Besmeer elke wrap met 2 eetl. tomatenpesto tot op ± 1 cm van de rand.
-
Verdeel de stukken artisjok en de uitgelekte tonijn over de wraps.
-
Schik er de schijven tomaat op en bestrooi met de geraspte cheddar. Zet ± 8 min. in de oven.
-
Haal de pizzawraps uit de oven en bestrooi met de rucola.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de tomaten in gelijke schijven.
-
Snij de artisjokharten in grove stukken.
-
Rasp de cheddar.
-
Maak de tomatenpesto: mix de gedroogde tomaten met de oregano en meng onder de ricotta. Kruid met peper en zout.
-
Laat de tonijn uitlekken.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de wraps op een bakplaat en zet 3 min. in de voorverwarmde oven tot ze licht krokant zijn.
-
Besmeer elke wrap met 2 eetl. tomatenpesto tot op ± 1 cm van de rand.
-
Verdeel de stukken artisjok en de uitgelekte tonijn over de wraps.
-
Schik er de schijven tomaat op en bestrooi met de geraspte cheddar. Zet ± 8 min. in de oven.
-
Haal de pizzawraps uit de oven en bestrooi met de rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Wijn Terre Siciliane I.G.T. Fiano-Chardonnay - Inycon - Sicilia - Italië